Ny regissør er på plass!

Stiftelsen Den siste viking er svært glade for å kunne meddele vårt publikum at vi har inngått avtale med Catrine Telle. Catrine skal ha regien på årets oppsetning, og i tillegg skal hun skrive et nytt manus til forestillingen.

Catrine Telle er vår nye regissør

Stiftelsen Den siste viking er svært glade for å kunne meddele vårt publikum at vi har inngått avtale med Catrine Telle. Catrine skal ha regien på årets oppsetning, og i tillegg skal hun skrive et nytt manus til forestillingen.

Catrine har gjennom en lang teaterkarriere jobbet som både regissør og teatersjef, og det trønderske publikummet vil nok kjenne henne best fra hennes tid som teatersjef på Trøndelag Teater, og sist som regissør for Elden på Røros.

Vi er svært glade for å ha henne på laget og gelder oss til å jobbe sammen med henne frem mot premieren til høsten!

 

Kontakt

Facebook
Telefon: +47 950 57 358
Epost: post@densisteviking.no